Az “Élet iskolája” oldal alapítójáról…

                      

 

Független virtuális iskolánk, MINDENKI  ISKOLÁJA,  függetlenül attól, hogy milyen szellemi szinten is vagy , milyen a nemed, a származásod, a bőröd színe, a vallási hovatartozásod, nem hiszed, hiszed, vagy már tudod a dolgokat.

 

CÉLUNK:

 

Célunk, hogy végre mindenki megkaphassa mindazt az információt fizikai, lelki, és szellemi síkokon egyaránt, ami eddig a hagyományos oktatásból kimaradt.

 

Virtuális iskolánk diákja lehet bárki, aki úgy érzi, hogy fel szeretne készülni egy új, sokkal egészségesebb, biztonságosabb, kiegyensúlyozottabb, boldog, stresszmentes életre, ami a 2012-es év hozta energetikai változásainak automatikus következményeiként mindenkinek elérhetővé válik. Igen! Mindenkinek, aki képes lesz letenni minden régi energiát, és képessé tud válni felvenni az új, sokkal magasabb rezgésű energiákat.

 

Azt hiszem, mindenki egyetért azzal a ténnyel, hogy ma sajnos nincs a földön olyan ember, aki ne küszködne valamilyen testi, lelki problémával. A legtöbb ember ma már szerencsére tud a problémáiról és azok okairól, de sajnos egyedül, segítség nélkül képtelen ezeket megoldani. Ennek legfőképpen az információk hiánya az oka. Az ember sajnos nagyon keveset tud magáról. Egyelőre csak nagyon kevesen tudják, hogyan is működnek, és hogy működik a világ, amelyben élnek.

 

Csak kevesen hiszik, és még kevesebben tudják igazán, hogy a fizikai testünkön kívül vannak energiatesteink is, amelyek közvetlenül az univerzummal vannak összekötve, és hogy ezek állapotát, a gondolatainkkal, szándékainkkal, cselekedeteinkkel mi magunk határozzuk meg. Tudom, nagyon nagy még a bizalmatlanság, a bizonytalanság, a félelem, sok a kétség, az önbizalomhiány az emberekben. Lehet, hogy Neked is van egy-két dolog, amin szeretnél jobb irányban változtatni.

 

Ebben nyújt hatalmas segítséget a tananyag, amely 20-30 perces videóanyagokból és a tananyaghoz kiegészítésként ajánlott, az iskola weboldalán a diákok számára szabadon elérhető kiegészítő szövegekből, képekből, videókból, filmekből áll. Ezekből mindenki válaszokat, információkat kaphat minden olyan témában, kérdésben, ami ahhoz szükséges, hogy megtudjuk, kik vagyunk valójában, hogyan működünk, hogyan illeszkedünk be az univerzumunkba, mi a dolgunk a világban, mi a küldetésünk hogyan tudjuk megsokszorozni és használni a szellemi, lelki és fizikai erőnket. Végre mindenki megtudhatja mindazt az igazságot, amit a régi energiájú világban csak egyesek, a magukat kiváltságosaknak tekintők tudtak, és amennyire csak lehetett, eltitkoltak az emberiség előtt.

 

Ez a rendszer a végét járja. 2012 egyben a múlt lezárása és az új kezdete. Azt nem állítjuk, hogy csupa új dolgot fogsz megtudni a tananyagból, mert azért aki akart, eddig is hozzájuthatott nagyon sok elhallgatott, eltitkolt információhoz. Ki az internetről vadászgatta ezeket, ki tanfolyamokon, előadásokon, ki könyvekből szerzett be új ismereteket. Ezeket tekinthetjük egy nagy kirakós játék darabkáinak is. A legtöbb problémát az okozta ezeknél az ébredő lelkeknél, hogy ezekből az összegyűjtött puzzle darabkákból csak nagyon kevés állt össze a nagy kép részleteként. Sokszor, mivel ezek az ébredő lelkek nem fokozatosan, az alapoktól kezdve, egymásra épülve kapták az ismereteiket, az esetek többségében, az újonnan szerzett információk csak még több megválaszolatlan kérdést szültek, ezzel komoly zavarokat okozva a tudatban.

 

Képzeljünk csak el egy első osztályos kisdiákot, aki a teljes ABC és a számok ismeretének a hiányában, folyamatosan, vegyesen, keverve kapna az órákon tanítást a teljes alapiskolai, sőt középiskolai tananyagból és ebből kéne szegénynek megcsinálni a házi feladatait és a vizsgáit……   Azt hiszem nem véletlenül született meg a hagyományos oktatás tanterve évfolyamokra bontva. Akármilyen okból, az iskolából valamilyen időre kimaradó diákok számára egypár tantárgyból, szinte lehetetlen akadályt jelentene zökkenőmentesen visszakapcsolódni az oktatásba a hiányzó anyag bepótlása nélkül. Egyszerűen nem értenének a tananyagot.

 

A mi virtuális iskolánk is próbál követni valamilyen fokozatosságot a tananyag összeállításában. 3 fő tantárgyunk van. Test,  Lélek,  Szellem.  Ezt a 3 fő tantárgyat egy közös fogalom köti, kapcsolja össze, az ENERGIA.

 

Kiknek a számára hoztuk létre ezt az oldalt.

 

Mivel ez nem az állam által finanszírozott, az általános műveltséget valamilyen szinten bebiztosító iskolai intézmény, ezért nem is kötelező senki számára. Mégis kiknek nyújthat segítséget elvégezni ezt az Élet Iskoláját? Hisz sokan gondolhatják magukról, hogy a fizikai világban, az energiák világában és spirituálisan is elég képzettek ahhoz, hogy túléljék a ránk váró transzformációs időszakot. Mi nem csak a túlélésben szeretnénk segíteni, hanem azoknak is, akik nagy erőket éreznek magukban, de valamilyen oknál fogva eddig nem tudták felszabadítani a belső tartalékaikat, eddig nem tudtak komoly eredményeket elérni az életükben, valami még hiányzott a teljességükhöz.

Szeretnénk segíteni azoknak a fejlett, öreg lelkeknek, akikben ott szunnyadnak nagyon komoly képességek, adottságok, de egyedül nem képesek, vagy félnek ezeket felébreszteni és felelősséggel használni. Az új világnak, a teremtőnek, az univerzumnak szüksége van ezekre a képességekre, adottságokra a tanításban, gyógyításban, az új, természetbarát technológiák kidolgozásában, egyszóval a társteremtésben.

 

Segítünk, hogy képes legyél TENNI a dolgodat.

 

Amennyiben beteg vagy, segíthetünk a gyógyulásodban. Azt tudnod kell, hogy senki nem képes téged meggyógyítani. Viszont kaphatsz segítséget ahhoz, hogy meg tudd gyógyítani magad. Ma már a rendelkezésünkre áll minden tudás, amivel teljes értékűvé teheted Ön Magad, és ezáltal a környezeted és az Univerzum még hasznosabb részévé válj. Vagyunk már egypáran, akik egy ideje már a tudatos fejlődés útját járjuk, és Te is részese lehetsz ennek a csodálatos utazásnak.

 

Virtuális iskolánk eljuttat hozzád különböző hasznos információkat, amik segítségével lehetőséged lesz megtudni, hol követsz el magad ellen valamilyen hibákat, hogyan tudod ezeket felismerni, és ami a lényeg, hogyan tudod ezeket kijavítani. Előfordulhat, hogy úgy érzed, nincs szükséged segítségre, még el tudod viselni a terheket, szívesen szenvedsz, nem hiszel ezekben a dolgokban, vagy bármilyen más okból Téged nem érdekel ez a lehetőség.

 

Ebben az esetben kérlek, nézz körül a környezetedben az ismerőseid, rokonaid, barátaid vagy éppen ellenségeid között kit érdekelhet az ajánlatom, és küldd el nekik az iskola weboldalának a linkjét. Már pusztán ezzel a cselekedeteddel valamilyen mértékben hozzájárultál a világunk jobbításához. Ha téged Magad is érdekel a dolog, akkor se akard csak Magadnak, természetesen akkor is oszd meg másokkal is.

Amennyiben Itt és Most szeretnél az iskola tanulója lenni, kattints ide:  BEIRATKOZÁS

 

 

 

 

 

 

1. Hogyan és mire lehet használni az Élet iskolája oldalt ?
2. Miért lehet előnyös a virtuális iskola diákjává válni ?
3. Csak az interneten keresztül történik a tanítás ?
4. Hogyan lehet az iskola diákjává válni ?
5. Mire jogosít a tagság ?
6. Mivel tudok az iskola működéséhez hozzájárulni ?
7. Technikai probléma, vagy kérdés esetén hová fordulhatok segítségért ?

Leave a Comment